מצרכים:
1 כוס בורגול
1 בצל סגול קטן
1 עגבניה
2 מלפפון חמוץ
4 תירס גמדי
אופן הכנה:
את הבורגול מבשלים כמו או אורז- עד שכל המים נספגים ולהניח בצד לקירור
את הירקות שי לחתוך לקוביות בגודל הרצוי
לערבב הכל ביחד
לתיבול:
מעט שמן זית, מלח ופלפל ( אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה למי שאוהב)
הגשה:
אפשר להגיש קר או כשהבורגול עדיין חם - טעים בשתי הדרכים
טיפ:
- לסלט בריא יותר אפשר לבשל את הבורגול ללא שמן
- סלט משביע במיוחד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה