Translate

יום חמישי, 29 בספטמבר 2011

מתכון לסלט טונה ייחודי

המתכון של שרית מקרית חיים
המתכון הבא הוא לסלט טונה שאפשר להגיש כתוספת, או בכריך, רצוי כאשר הוא חם היישר מן המחבת!

המצרכים:
1 קופסאת טונה קטנה 
1 בצל חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום פרוס לרצועות דקות
חופן זיתים שחורים מגולענים

אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל והפלפל במחבת עם מעט שמן (לא לתת לבצל להשחים)
מוסיפים את הטונה והזיתים ומערבבים היטב.
לסיום: מתבלים עם מעט פפריקה. 
טיפ: אין צורך בתבלינים נוספים, משום שהזיתים השחורים מוסיפים טעם דומיננטי







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה