Translate

יום שישי, 18 בפברואר 2011

ממרח זיתים וטופו

המתכון של התזונאית נטלי שוינקלשטיין 

מצרכים:

טופו 
כף שמן זרעי ענבים/זית מכבישה קרה
2 כפות גדושות טחינה משומשום מלא
3 שיני שום כתושות
רבע כוס מים בטמפרטורת החדר (לא מהברז)
צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
4 כפות זיתים מגולענים אורגניים
תבלינים (חצי כפית מכל תבלין) : פפריקה חריפה, קימל טחון, מלח, פלפל שחור.

הוראות הכנה:
לטחון הכל יחד במעבד מזון מלבד הזיתים עד לקבלת מרקם אחיד אך לא מיימי. רק בסוף להוסיף את הזיתים ולטחון בכמה פולסים אחידים כדי שהזיתים ישארו יחסית שלמים.

בתאבון!


כמה פשוט וקל להכין ממרח שעשיר בערכים תזונתיים. שמים הכל במעבד מזון ותוך דקה יש ממרח שמתאים לילדים ומבוגרים. על הבסיס הזה ניתן להכין כל טעם שתחפצו בו, להוסיף מרכיבים או להוריד - אין סוף לאפשרויות.

ערכים תזונתיים:
סיבים תזונתיים, חלבון מלא, פחמימות, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין K, ויטמין M, יטמין E, ויטמין B1, ויטמין B2, ויטמין B3, ויטמין B6, אליצין, ברזל, יוד, מגנזיום, סידן, אשלגן, נתרן, זרחן, אבץ, נחושת, מנגן, סלניום, פיטואסטרוגנים, אומגה 3, אומגה 6, אומגה 9.

למה זה טוב?
הזנה, הגנה מפני רדיקלים חופשיים.

למעבר לבלוג של נטלי לחצו כאן
למעבר לאתר של נטלי לחצו כאן



תגובה 1:

  1. I conѕtаntly ѕpent my half
    an hour to rеаd this ωеb site's articles or reviews every day along with a mug of coffee.

    my site: ultrasoundtechnologist.jimdo.com

    השבמחק