המתכון של אלה
2 סלק בגודל בינוני
2 תפו"א בגודל בינוני
2-3 גזרים
2/3 -שני שליש- כרוב כבוש מקופסת שימורים
5 מלפפונים חמוצים
1 בצל (אפשר להחליף בבצל ירוק, או לשלב גם וגם)
שמיר
פטרוזיליה
לתבל ב: מלח, פלפל ושמן
הוראות הכנה: את הסלק, גזר תפו"א יש לבשל ואח"כ לחתוך לקוביות קטנות.
לחתוך לקוביות קטנות גם את הבצל והמלפפונים החמוצים, לקצוץ את השמיר והפטרוזיליה
לתבל, ולערבב הכל ביחד.
טיפים:
* את הירקות שדורשים בישול מומלץ לבל עם הקליפה
* את הסלט רצוי להכין מראש, אפילו יום לפני, כך הטעמים "מתלבשים" על הסלט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה