Translate

יום שלישי, 1 במרץ 2011

מתכון לסלט גבינות עיזים

למעבר לאתר- לחצו כאן

חומרים
גליל גבינת עיזים(פרומעז)
עלי חסה ערבית
עלי רוקט
עלי תרד
צרור עשבי תיבול:פטרוזיליה, בזיליקום מיורן,עירית
שבבי שקדים
כפית דבש לכל מנה
3 כפות חומץ בלסמי
5 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
מעט קמח



אופן ההכנה
לקלות את שבבי השקדים במחבת
לערבב החומץ, השמן, המלח והפלפל .
לרחוץ וליבש את עלי החסה, התרד והרוקט וגם את עשבי התיבול.
להקפיץ ברוטב שעשינו מהחומץ ושמן הזית.
לסדר העלים בצלחות אישיות ולפזר את השקדים
לפרוס את גליל הגבינה לפרוסות לקמח ולטגן קלות מאד בשמן זית

להניח פרוסת גבינה מומסת מעט מעל כל ערימת עלים בצלחת האישית לפזר פלפל שחור ו...להגיר כפית דבש מעל הכל.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה