Translate

יום שבת, 26 בפברואר 2011

מתכון לסלט אבוקדו עם בצל ירוק ומלפפון חמוץ

המתכון של  נטלי שוינקלשטיין  - נטורופתית N.D

מצרכים ל- 2 מנות:
אבוקדו אחד חתוך לרצועות
מלפפון חמוץ אחד חתוך לרצועות
בצל ירוק - 4 ארוכים דקים חתוכים חתיכות ארוכות
שמן פשתן
מיץ לימון
מלח ופלפל
הוראות הכנה:
לחתוך את הכל לגודל הרצוי לפזר מעל את השמן, מיץ הלימון ו-והתבלינים ולהגיש.
בתאבון!


ערכים תזונתיים:
חלבונים, פחמימות, שמן חד בלתי רווי, סיבים תזונתיים, אומגה 3, ויטמין A, ויטמין C, ויטמינים מקבוצת B, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן.
למה זה טוב?
הזנה, מניעת מחלות

לבלוג של נטלי לחצו כאן

לאתר של נטלי לחצו כאן





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה