Translate

יום שישי, 4 בפברואר 2011

סלט עלי בייבי ברוטב תפוזים עם תותים וטופו מוקפץ בסירופ אגבה

המתכון באדיבות נטלי שוינקלשטיין נטורופתית מבלוג מתכונים

מצרכים ל- סלט אחד גדול:
חבילת עלי בייבי
2 תפוזים
חבילת תותים
חצי טופו חתוך לקוביות
כף שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל

הוראות הכנה:
להקפיץ במחבת עם מעט שמן זית את הטופו עד להשמחה קלה, להוסיף סירופ אגבה ולערבב.
לסחוט 2 תפוזים, לערבב עם מלח ופלפל, לחתוך את התותים לפרוסות ולערבב הכל יחד.
בתאבון!


ערכים תזונתיים:
סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין A, ויטמין C, ויטמין E, ויטמין D, ויטמין M, פלבנואידים, ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ, אשלגן, נתרן, זרחן, שמנים אתרים.
למה זה טוב?
מניעת מחלות, הזנה





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה